De zon schijnt pas echt als je PV-installatie maximaal rendeert!

Heeft u het gevoel dat uw PV-installatie niet de opbrengst haalt dat u beloofd werd door de installateur of brengt uw zonnepaneel installatie jaar na jaar minder op? Dan is de kans groot dat er een aantal panelen niet optimaal werken. 

Eén PV-paneel dat een jaar lang niet correct werkt komt overeen met 306 kWh. Dit komt overeen met het elektriciteitsverbruik van een gezin gedurende 1 maand.

BriskSky-ACEG zorgt voor een doorgedreven inspectie met uitgebreidde analyse om u zo te verzekeren van een maximaal rendement.

Zonnepanelen warmtefoto

Ons aanbod

Een correct onderhoud en periodieke controle zorgt er niet alleen voor dat uw PV-installatie rendeert, het zorgt er ook voor dat de levensduur ervan
gemaximaliseerd wordt. Door middel van thermische en RGB- foto’s (normale visuele foto’s) kunnen heel wat fouten opgespoord worden. Deze fouten kunnen zich op verschillende niveau’s bevinden.

Dit gaat van fabricagefouten en schade tot tijdelijke schaduwvorming, kortsluitingen en foutieve aansluiting

Om deze fouten correct te kunnen opsporen dient men een controle uit te voeren d.m.v. een infraroodbeeld. Via radiometrie kan de camera de juiste temperatuur van de installatie bepalen. BriskSky-ACEG maakt hiervoor gebruik van de laatste nieuwe technologie op vlak van drones om zo veilig, efficiënt en gecontroleerd deze technische inspectie uit te voeren. Door het gebruik van een drone dient een inspecteur niet manueel het dak te betreden waardoor het risico op ongevallen sterk gereduceerd wordt.

De inspecteurs van BriskSKy-ACEG zijn geaccrediteerde thermografen waardoor de interpretatie van de beelden professioneel in een verslag kan gegoten worden.

De mogelijkheden van BriskSky-ACEG:

  • Visuele inspecties met een resolutie tot 0,25 mm/px;

  • Defecten geolokaliseren tot op 2 cm nauwkeurig;

  • Uiterst scherpe en stabiele videobeelden opnemen in UHD: 4K (4096×2160) tot 25 fps;

  • Uiterst snelle videobeelden opnemen in HD tot 120 fps (voor o.a. trillingsanalyse);

  • Nauwkeuriger thermisch inspecteren tot 0,015° K;

  • Het warmtebeeld precies over het visuele beeld plaatsen;

  • 400 verschillende soorten koolwaterstofgas vlekken visualiseren met een OGI-camera;


Schermafbeelding 2021-02-15 om 13.09.44_alt1

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend meer info over één van onze services?
U kan ons steeds bereiken via services@brisksky-aceg.be of +32 471 51 23 18.

Zonnepanelen inspectie aanvragen?