Hijs ook uw veiligheid naar een hoger niveau!

Zorgen voor veilige en betrouwbare werkomgeving is waar BriskSKy-ACEG voor staat.  

Van persoonsveiligheid tot het inspecteren van bedrijfswerktuigen op tekortkomingen en afwijkingen van de aanbevelingen van de fabrikant. En de toepasselijke normen die een risico kunnen vormen voor het veilige gebruik van kranen zorgt voor een risicovermindering met onze kraaninspectiediensten. 

Kranen en andere hijs- en hefwerktuigen welke op bouwterreinen of industriële sites gebruikt worden moeten strikt worden onderhouden om te voldoen aan alle prestatie- en veiligheidsnormen die nodig zijn om een betrouwbare werking te garanderen maar ook het personeel te beschermen dat in deze gevaarlijke situaties werken.

port-cranes-1650374_1920

Ons aanbod

Voor de jaarlijkse inspectie van hijsapparatuur, kranen en grondladders, etc, biedt BriskSky-ACEG uitgebreide toezichts- en certificatiediensten. In overeenstemming met de site verantwoordelijke wordt er door onze deskundige ACEG inspecteur een tailormade inspectie opgesteld en uitgevoerd. 

Dankzij de expertise en snelle audittijden van BriskSky-ACEG kunt u de bedrijfstijd maximaliseren, de negatieve operationele gevolgen tot een minimum beperken en het risico van aansprakelijkheid voor uw bedrijf beperken. 

Of het nu gaat om:

  • Preventieve inspecties

  • Routine matige inspecties

  • Conformiteitsinspecties

  • Pre-geautoriseerde inspecties

 

Onze gedocumenteerde rapportage biedt u de mogelijkheid om de exacte risico’s, aanbevelingen of veiligheidspunten inzichtelijk te krijgen. 

container-ship-596083_1920
container-2018508_1920

HADDEN WE MAAR, WAREN WE MAAR… TE LAAT.

Wacht niet en neem contact op met BriskSky-ACEG en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf. 

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend meer info over één van onze services?
U kan ons steeds bereiken via services@brisksky-aceg.be of +32 471 51 23 18.

Kranen inspectie aanvragen?